‘Quo Vadia, Aida’ në ‘Sofia International Film Festival’, luan edhe Alban Ukaj

Me regji të Jasmila Zbanic, filmi “Quo Vadis, Aida” do të prezantohet në ‘Sofia International Film Festival’, e në të cilin luan edhe aktori shqiptar Alban Ukaj, shkruan KultPlus

Filmi “Quo Vadis, Aida”, është i bazuar në një ngjarje të vërtetë, të një përkthyeseje ndërkombëtare e cila ka shërbyer në atë periudhë në Bosnje dhe Hercegovinë.

Zbanic që është shpërblyer me filmin e saj “Grbavica”, ku edhe në vitin 2006 pat fituar Ariun e Artë në Berlin, duket se sërish ka kthyer vëmendjen e medieve dhe kritikëve të filmit.  

Aktori shqiptar, Alban Ukaj që luan në këtë film ka rolin e përkthyesit Tarik./ KultPlus.com

https://www.actualno.com/cinema/13-vpechatljavashti-regionalni-filma-v-balkanskija-konkurs-na-25-ija-sofija-film-fest-news_1562715.html?fbclid=IwAR0Je3ygmUN86F3wOpeQcOSXaiCXg94nt0XRq3E-1809OlZyzfOTE-0UcQE