Hapet thirrja për audicion për filmin ‘Emily K’

Është hapur thirrja për audicion për filmin “Emily K”.

Filmi është mbështetur nga Qendra Kombëtare Kinematografike në Shqipëri ndërsa është projekt filmik i metrazhit të gjatë.

Audicioni bëhet për katër role:
1- Emily K.- aktore ,mosha (25-35 vjeç)
2- Yllka- aktore , mosha (55-60 vjeç)
3- Oni- djalë i vogël,mosha (5 vjeç)
4- Roberti- aktor,mosha (30-35 vjeç)

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV e tyre, përmbledhjen e punëve dhe fotot në
[email protected]

Regjisore e filmit është Ajola Daja. Filmi ka qenë njëri ndër të selektuarit e PITCH BALKAN në Tiranë, që u mbajt në tetor të vitit të kaluar. / KultPlus.com