Alexis Stone, artisti që arrin të transformohet në çdo personazh të famshëm

Alexis Stone është bërë së fundmi një prej meshkujve më të ndjekur në rrjetin social Instagram.

Ai ka një aftësi të rrallë, pasi arrin që fytyrën e tij ta transformojë në fytyrën e çdo të personazhi të famshëm.

Alexis ka aftësinë të transformohet në çdo personazh VIP, qoftë femër apo mashkull.

Këtë gjë ai e arrin në sajë të makijazhit të përsosur që arrin ta realizojë në fytyrën e tij.

Artisti Stone i ndan fotografitë me fansat në llogarinë e tij personale në Instagram, me ç’rast ka arritur të bëhet shumë i përfolur dhe i ndjekur.

Ndërkohë, ndjekësit e tij vënë në pikëpyetje faktin se si ia arrin që aq me përpikmëri të shndërrojë fytyrën e tij në atë të një të famshmi.

Në vazhdim ju sjellim disa prej fotografive të tij, dhe personazhet që ai ka tentuar t’i imitojë komplet në dukje. /KultPlus.com