Historia e 85 vjeçarit që gjithmonë e mban për dore gruan e tij edhe pse ajo nuk e mbanë mend atë

Ai është 85 vjeç dhe këmbëngul të marrë gruan e tij për dore kudo që shkojnë.

Kur e pyeta “pse gruaja jote shpërqendrohet, sikur nuk është bashkë me ty?” Ai u përgjigj “Ajo ka Alzheimer”.

Pastaj unë thashë, “a do të shqetësohet gruaja jote nëse e le të shkojë?” Ai u përgjigj, “Ajo nuk mban mend gjë … nuk di kush jam unë, nuk më njeh për vite me radhë.”

I befasuar, i thashë, “Dhe përsëri ti vazhdon ta udhëzosh atë në rrugë çdo ditë edhe pse ajo nuk të njeh?

I moshuari buzëqeshi, më shikoi në sy dhe më tha: “Ajo nuk e di kush jam, por unë e di kush është ajo.”

“Ajo është dashuria e jetës sime.” ️/familjaeshendoshe/ KultPlus.com