Shqiptarja Annella lanson “Kisse Misse” (VIDEO)

Këngëtarja shqiptare Annella e cila jeton tash e shumë vite në Danimarkë, pas lansimit të disa këngëve të saja që po synojnë tregun botëror, ka lansuar edhe këngën më të re “Kisse Misse”, shkruan KultPlus.

Kjo këngëtare, pjesë e labelit Wooden Hat Records në USA më herët pati lansuar këngët “Red Stilettos”, “Married Man”, “Parfume”, e këngë të tjera.

Ajo është një vajzë me prejardhje nga Peja, por e lindur në Zvicër, e që tani jeton në Danimarkë, vendin në të cilin edhe filloi karrierën si këngëtare.

Annella karakterizohet për stilin e muzikës që bën dhe paraqitjen e saj. / KultPlus.com

Annella lanson “Married Man” (VIDEO)

Këngëtarja shqiptare Annella, që jeton tash e shumë vite në Danimarkë, pas lansimit të disa këngëve të saja që po synojnë tregun botëror, tashmë ka lansuar edhe këngën më të re “Married Man”, shkruan KultPlus.

Kjo këngëtare që është pjesë e labelit Wooden Hat Records në USA, më herët pat lansuar këngët “Red Stilettos”, “Parfume”, e disa këngë të tjera.

Ajo është një vajzë me prejardhje nga Peja, por e lindur në Zvicër, e që tani jeton në Danimarkë, vendin në të cilin edhe filloi karrierën si këngëtare. Annella karakterizohet për stilin e muzikës që bënë dhe paraqitjen e saj./ KultPlus.com