Vazhdon seria e diskutimeve të hapura mbi kulturën, radhën e ka fusha e ansambleve folklorike

Minsitria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit po vazhdon serinë e diskutimeve të hapura mbi kulturën, shkruan KultPlus.

Ministri Hajrulla Çeku përmes bashkëbisedimit po vazhdon të mbajë bashkëbisedimin me fusha të ndryshme nga komunitetet artistike.

Diskutimi i katërt do të fokusohet në fushën e ansambleve folklorike dhe dhe shoqatave kulturore artistike.

Këto takime kanë për qëllim adresimin e sfidave të përbashkëta dhe fuqizimin e rolit të komuniteteve në zhvillimin e politikave.

Ky takim do të mbahet të enjtën me fillim nga ora 16:00, në Kino Armatë në Prishtinë. /KultPlus.com

Featured Image