‘Zgjoi’ fitues i dyfishtë në ‘Arcs Film Festival’

Filmi me regji të Blerta Bashollit, ‘Zgjoi’ ka fituar dy çmime në festivalin francez të filmit ‘Les Arcs’, përcjell KultPlus.

‘Zgjoi’ rrëmbeu çmimin e publikut dhe të jurisë.

““Zgjoi” fituesi i dyfishtë në festivalin francez
Më shumë se 120 filma nga e gjithë Evropa ishin përzgjedhur për të qenë pjesë e edicionit të sivjetmë të “Arcs Film Festival”.
Në mesin e tyre ishte edhe “Zgjoi”. Filmi nën regji të Blerta Bashollit mori dy çmime me rëndësi: atë të publikut dhe të jurisë. 
Triumfoi në Festivalin që si synim ka të promovojë diversitetin e kinemasë evropiane. Edicioni i 13-të, ashtu si çdoherë, po mbahet në Alpe.” – thuhet në njoftimin në faqen zyrtare të filmit ‘Zgjoi’.”/KultPlus.com