Art ekologjik: Shikoni se çfarë mund të bëjë ky kopshtar nga bimët

Kur është fjala për artin, vetëm imagjinata njerëzore mund t’i vendosë kufijtë.

Nuk ka kufizim as në material, as në teknikë, as në formë. Tekefundit, e gjitha varet vetëm nga kreativiteti.

Skulptori francez Christophe Guinet, apo më i njohur me emrin artistik Monsieur Plant, përdor ekskluzivisht materiale natyrale në krijimin e veprave artistike.

Ai thotë që nga fëmijëria adhuron natyrën dhe që është i kënaqur që ka arritur t’i bashkojë dy dashuri të mëdha të tij. / Ndertiminfo / KultPlus.com

Shikoni disa nga punët e tij: