Lana Del Rey publikon audiolibrin me poezi të saj

Lana del Rey e ka publikuar audiolibrin e saj me koleksion të poezive “Violent Bent Backwards Over The Grass”.

Më poshtë mund ta dëgjoni një poezi të saj, “LA Who Am I To Love You”.

Ky projekt i këngëtares është po ashtu i disponueshëm edhe në CD, në kasetë, në vinyl, si dhe në platformat online. Po ashtu, të interesuarit mund ta blejnë edhe si libër të shtypur.

Në verzionin audio, leximi i poezive nga Del Rey shoqërohet edhe me muzikën e Jack Antonoff i cili shërbeu si producent i albumit të mirëpritur të saj më 2019, “Norman F***ing Rockwell”.