Pezullohet përkohësisht greva, nis qarkullimi i autobusëve në Kosovë

Shoqatat e Transportit rrugor të udhëtarëve ka pezulluar përkohësisht grevën.

Kjo thuhet se është bërë në shenjë solidarizimi me qytetarët nga moti ftohtë.

Kryetari i kësaj shoqate Ruzhdi Kurtishaj theksoi se pezullimi i grevës dhe protestës nuk do të thotë që heqin dorë nga kërkesat e tyre, por siç tha ai ky vendim ka ardhur për shkak të motit të ligë.

Kjo shoqatë ka paralajmëruar bisedime me Qeverinë e re.

Ndryshe, transporti ndërurban dhe ai periferik urban janë futur në grevë nga të gjitha rajonet e Kosovës.

Greva u bë pas moszbatimit të marrëveshjes nga Qeveria për subvencionimin e këtij sektori. / KultPlus.com