Foto nga Parada e Krenarisë në Prishtinë

Në Prishtinë ka filluar Parada e Krenarisë me moton “Bashkë dhe Krenar”.

Parada ka nisur sot në orën 11:30 në Sheshin “Skëndërbeu”.

Në përkrahje të Paradës janë parë shumë qytetarë.

Në mesin e tyre edhe emra të njohur si: Adriana Matoshi, Nol Nushi, Frashër Krasniqi, Teuta Rrusta, e të tjerë.

Më poshtë keni fotot nga Parada e Krenarisë. / Gazeta Express / KultPlus.com