“Biodiversiteti përmes fotografisë”, ekspozita që bëri bashkë dhjetë fotograf e piktorë nga Kosova dhe Shqipëria

Instituti i Librit dhe Promocionit në Tiranë në bashkëpunim me organizatën Human në Pejë, do bëjnë hapjen e ekspozitës fotografike “Biodiversiteti përmes fotografisë” në qytetin e Shkodrës, shkruan KultPlus.

Në mjediset e Qendrës Rinore ARKA në Shkodër të hënën me shtatë shtator do të bëhet ekspozimi i 80 fotografive dhe 20 ilustrimeve që janë realizuar nga dhjetë fotografë dhe piktorë nga Shqipëria dhe Kosova.

Fotografitë dhe ilustrimet të cilat do të jenë pjesë e ekspozitës përmbajnë specie dhe ekosistemin e liqenit të Drinit.

Ekspozita do të qëndroj e hapur për dy javë, deri me datën 21 shtator./ KultPlus.com