Prindërit e fëmijëve të një çerdheje publike protestojnë para Qeverisë

Prindërit e fëmijëve që shkojnë në çerdhen “Gëzimi Ynë” kanë nisur protestën para Qeverisë së Kosovës, si shenjë pakënaqësie për mbylljen e kopshteve/çerdheve.

“Hapni çerdhet”, “Fëmijët po pësojnë” dhe “Ktheni jetën kopshtit”, janë disa nga mbishkrimet që ata kanë vendosur në pankarta.

Protesta e tyre pritet të vazhdojë edhe te selia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit dhe Shkencës. / Express / KultPlus.com