Pasi këndoi “Shallow” në London Tube, ftohet në “The Ellen Show” (VIDEO)

Ellen mirëpriti këngëtaren britanike Charlotte Awbery, e cila kohët e fundit u bë virale me një video të këngës së saj “Shallow” në London Tube.

Ajo performoi këngën hit të Lady Gaga dhe bisedoi me Ellen se si ndodhi gjithçka.

Gjithashtu, Ellen dhe miqtë e saj në Shutterfly kishin një dhuratë të veçantë për këngëtaren.

Më poshtë po ju sjellim videon:

https://www.ellentube.com/video/viral-london-tube-singer-performs-shallow.html