Me def në një lokal Jazzi në Itali (VIDEO)

Artist i njohur shqiptar i cili jeton në Itali, multiinstrumentisti Robert Bisha, është ndër ata të rrallët që mahnit publikun me performancat e tij me instrumentet si piano, kitarë, perkusione, çifteli, def, e shumë të tjera.

KultPlus, sot po e sjellë një video ku Robert Bisha në një lolak Jazz-i në Itali mjeshtërisht sjellë melodinë dhe fuqinë e defit.

Defi një instrument popullor shqiptar i cili përveç të tjerash është shumë i pranishëm në dasmat shqiptare, jehonë në këtë skenë nëpërmjet duarve të Robert Bishës dhe zërit të tij.

Dëgjoni performancën e mrekullueshme që artisti me prejardhje nga Veriu i Shqipërisë pati dhënë në vitin 2012-të./ KultPlus.com