Dera misterioze që fsheh “fshatin brenda fshatit”

Në fshatin Appledore, në Devon të Anglisë, ekziston një fshat brenda fshatit. Një derë në fund të një rrugice të lejon hyrjen në një oborr që përmban disa prona, që kanë dalë në shitje për rreth 2 milionë euro.

Në këtë oborr ka një shtëpi me 5 dhoma gjumi, 3 shtëpi më të vogla, 3 apartamente si dhe një dyqan.

“Është një mundësi unike për të blerë një pronë të pozicionuar në zemër të një fshati bregdetar, por me një nivel privatësie të lartë. Pronari do të ketë mundësinë që të ketë në zotërim një “fshat brenda fshatit”, me një mjedis shumë mesdhetar” lexohet në reklamimin e pronës. / Gazeta Express / KultPlus.com