Kryeministri Kurti në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit: Jemi të hapur të adresojmë shqetësimet e medias

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypi ka thënë se qeveria e tij është e hapur dhe e gatshme të adresojë shqetësimet e medias në vend.

Këtë deklaratë Kryeministri Kurti e ka bërë në rrjetin “X”.

“Në këtë Ditë Botërore të Lirisë së Shtypit, ne duam të pranojmë përpjekjen që duhet për të ndriçuar të vërtetën në një kohë dezinformimi të madh dhe të armatosur”, shkroi Kurti në X.