Sot, Dita Ndërkombëtare e Sportit dhe Mjedisit

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me organizatën “Ta Pastrojmë Kosovën” shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Sportit dhe Ambientit, përcjell KultPlus.

Sot në oborrin e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) – Spitali i Onkologjisë, organizohet aktiviteti, në të cilin do të mbillen dhjetëra pemë, për të kontribuar për një ambient të pastër.

Pjesëmarrës krahas ministrave të ministrive të ndryshme, mjekë, drejtues të sportit, sportistë, do të jenë edhe OJQ “Marakli të Biciklave”, të cilët do t’i bashkohen aktivitetit me biçikleta.

Po ashtu, do të ndërtohet një vend-parking për biçikleta dhe të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë aktivitet mund të kontribuojnë duke e blerë një pemë dhe duke e mbjellë atë në po të njëjtin lokacion.

Pjesëmarrësit obligohen që t’i respektojnë rregullat e përcaktuara nga institucionet përkatëse. / KultPlus.com