Ditët e Librit në Kalanë e Tiranës sjellin romanin ‘Gërsheti’ të autores Laetitia Colombani

Brenda katërmbëdhjetë ditëve në Kalanë e Tiranës do të mbahen nëntë aktivitete të ndryshme në kuadër të ditëve të librit, shkruan KultPlus.

Këtë të enjte në kuadër të Ditëve të Librit do të publikohet romani ‘Gërsheti’ i autores Laetitia Colombani, i cili është përkthyer përkthyer në shqip nga Blerta Hyska.

Ky prezentim do të mund të ndiqet live edhe në faqen e Facebook-ut të Toenës me fillim nga ora 11:00.

Ditët e Libri do të vazhdojnë deri më 7 maj të këtij viti./ KultPlus.com

Ditët e Librit në Kalanë e Tiranës nga 21 prilli deri më 7 maj

Brenda katërmbëdhjetë ditëve në Kalanë e Tiranës do të mbahen nëntë aktivitete të ndryshme në kuadër të ditëve të librit, shkruan KultPlus.

Ditët e Librit në Kalanë e Tiranës do të mbahet përgjatë datave 21 prill e deri më 7 maj të këtij viti, ku do të prezantohen tre romane të rinjë si pjesë e projektit ‘Rrugëtim drejt identitetit’, por dhe shumë aktivitete tjera.

Përgjatë këtyre ditëve do të prezantohet për herë të parë një vëllim me poezi në respekt të individëve me autizëm, Network-u Rajonal për Diversitetin Kulturor READ, pjesë e të cilit është Instituti i Librit dhe i Promocionit, do të promovohen botime të reja me vlera të veçanta për historiografinë e letërsisë shqipe.

Në Ditët e Librit në Kalanë e Tiranës gjithashtu  do të prezantohen për herë të parë për lexuesit shqiptarë, 3 romane të rinj të autores italiane Giulia Besa./ KultPlus.com