Iris Elezi emërohet drejtoreshë e ‘Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit’

Iris Elezi është zgjedhur në krye të ‘Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit’ në Shqipëri, shkruan KultPlus.

Lajmi është bërë i ditur nëpërmjet faqes zyrtare të Ministrisë së Kulturës.
“Pas përfundimit të procedurave të konkurrimit të hapur dhe publik për pozicionin Drejtor i Arkivit Qendror Shtetëror i Filmit, institucion në varësi të Ministrisë së Kulturës, referuar procedurave të ndjekura nga komisioni i ngritur për vlerësimin e dosjeve konkurruese Znj. Iris Elezi përmbush kërkesat në përputhje me kriteret e vendosura”, thuhet në njoftim./ KultPlus.com