Publikohet lista e prezantuesve më të paguar në botë

Revista e njohur “Forbes” ka zbuluar se Dr Phil është prezantuesi më i paguar në botë, duke mposhtur Simon Cowellin dhe Ellen DeGeneresin.

Kjo është lista e prezantuesve të televizionit më të paguar në botë, sipas Forbesit, përcjell Koha.net:

1. Dr Phil McGraw: 79 milionë dollarë
2. Ellen DeGeneres: 77 milionë dollarë
3. Ryan Seacrest: 58 milionë dollarë
4. Judy Sheindlin (Judge Judy): 47 milionë dollarë
5. Simon Cowell: 43.5 milionë dollarë
6. Steve Harvey: milionë dollarë
7. Bill O’Reilly: 37 milionë dollarë
8. Sean Hannity: 36 milionë dollarë
9. Michael Strahan: 21.5 milionë dollarë
10. Heidi Klum: 21 milionë dollarë