Në Gjilan hapet ekspozita ‘Ne jemi pranvera’, ju dedikohet grave të dëshmorëve

Në Gjilan është hapur ekspozita “Ne jemi pranvera”, e cila i është dedikuar grave të dëshmorëve.

Kjo ekspozitë është përgatitur nga nxënësit e shkollës së mesme të artit pamor “Adem Kastrati”, Gjilan.

Në këtë ekspozitë mori pjesë Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, i cili e vlerësoi lartë rolin e grave të dëshmorëve, duke i cilësuar ato si heroinat e kombit.

“Kur i shohim gratë dhe nënat e dëshmorëve, këto heroina të kombit, neve na japin vullnet për me punu më mirë dhe më drejtë. Ju uroj 8 marsin grave të dëshmorëve dhe të gjitha nënave tona. Zoti ju dashtë shëndet, të mira dhe begati në familjet tuaja. Faleminderit nxënësve të shkollës së artit pamor për këtë ekspozitë fantastike”, ka thënë Ismajli.

Kurse, kryetari i Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve në Gjilan, Rashit Ymeri, falënderoi Komunën e Gjilanit për organizimin e këtyre aktiviteteve./ KultPlus.com