Ansambli ‘Trio Vivo’ me koncert sonte në Vjenë

Artistet shqiptare, Besa Llugiqi, Enkelejda Zajmi Gorani dhe Lejla Pula do të performojnë sonte në Vjenë.

“Ne mezi presim të takojmë tre artiste shumë të veçantë nga Prishtina, Kosovë, të cilat do të prezantojnë një program shumë interesant të gjërave të rralla muzikore të hënën, më 11 tetor, ora 19:00, në Gesellschaft für Musiktheater në Vjenë!”- ka shkruar organizatori./KultPlus.com

Artistet shqiptare “Trio Vivo” me koncert në Vjenë

Artistet shqiptare, Besa Llugiqi, Enkelejda Zajmi Gorani dhe Lejla Pula do të performojnë në Vjenë më 11 tetor.

Ne mezi presim të takojmë tre artiste shumë të veçantë nga Prishtina, Kosovë, të cilat do të prezantojnë një program shumë interesant të gjërave të rralla muzikore të hënën, më 11 tetor, ora 19:00, në Gesellschaft für Musiktheater në Vjenë!”- ka shkruar organizatori./KultPlus.com