Faton Hasani dhe Agron Shujaku me turne të koncerteve në disa qendra të Kosovës


Pianistët dhe profesorët Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra të Kosovës.

Turnin koncertal do ta fillojnë në qytetin e Prizrenit në ambientet e Kino “Lumbardhi” më 4 shtator në ora 20:00.  Koncertet e radhës do të vazhdojnë në Pejë dhe Prishtinë në ditët në vijim, përcjellë KultPlus.

“Programi nga kompozitorët Mozart, Brahms, Ravel, Kusuma është shumë atraktiv, dhe ka qëllim t’i prekë të gjitha epokat kompozicionale dhe të jetë njëkohësisht atraktiv”, thuhet në njoftim.

Hyrja në koncerte është falas duke ju falënderuar mbështetjes institucionale të Ministrisë së kulturës rinisë dhe sportit dhe Komunës së Prishtinës. / KultPlus.com