Agron Shujaku dhe Ledian Shala me koncert pianistik

Agron Shujaku dhe Ledian Shala do të prezantohen me një koncert duet pianistik, në të cilin do të prezantohen vepra të njohura klasike nga kompozitorë të famshëm, shkruan KultPlus.

Mozart, Ravel, Brahms dhe Kusuma janë kompozitorët, veprat e të cilëve do të prezantohen në këtë koncert që do të mbahet më 26 shkurt, prej orës 19:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë./KultPlus.com

Faton Hasani dhe Agron Shujaku me turne të koncerteve në disa qendra të Kosovës


Pianistët dhe profesorët Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra të Kosovës.

Turnin koncertal do ta fillojnë në qytetin e Prizrenit në ambientet e Kino “Lumbardhi” më 4 shtator në ora 20:00.  Koncertet e radhës do të vazhdojnë në Pejë dhe Prishtinë në ditët në vijim, përcjellë KultPlus.

“Programi nga kompozitorët Mozart, Brahms, Ravel, Kusuma është shumë atraktiv, dhe ka qëllim t’i prekë të gjitha epokat kompozicionale dhe të jetë njëkohësisht atraktiv”, thuhet në njoftim.

Hyrja në koncerte është falas duke ju falënderuar mbështetjes institucionale të Ministrisë së kulturës rinisë dhe sportit dhe Komunës së Prishtinës. / KultPlus.com