Kosova me suksese edhe në ski, Kiana Kryeziu shkruan histori

Garuesit e Kosovës janë udhëhequr nga Selektori Agim Pupovci, ku gjatë ditës së sotme kanë shkëlqyer në disiplinën e Sllallomit të Madh (GS), shkruan KultPlus.com

Kiana Kryeziu u radhit e 4-ta dhe bëhet femra e parë në historinë e Kosovës që arrinë rezultatin e parë për përmbushjen e normës Olimpike me 148.61 pikë të FIS-it.

Drin Kokaj pas suksesit të djeshëm në SL sot ai ka fituar edhe normën e parë olimpike edhe në Sllallom të Madh (GS) me 148.80 pikë. Ai u radhit i 12-ti.

Arbi Pupovci u radhit i 9-ti dhe arriti 114.08 pikë të FIS-it, i cili me këtë rezultat përmbush kriterin edhe për disiplinën e GS.

Arba Pupovci radhitet e 10-ta dhe ka arritur pikët më të mira në karrierën e saj me 215 pikë në GS. /KultPlus.com

May be an image of 1 person and skiing