Lista e filmave që Netflix sugjeron të shikohen gjatë vjeshtës

Pa dyshim që është e vështirë të zgjedhësh midis publikimeve të reja dhe të preferuarave të vjetra që na vijnë në transmetim.

Këtu do të gjeni një listë të dobishme për filmat më të mirë të muajit shtator që mund t’i shihni deri në fund të këtij muaji, por pse jo, edhe për të gjithë sezonin e vjeshtës.

1. Not Another Teen Movie

Një film i frymëzuar drejtpërdrejt nga vala e komedive për adoleshentë të viteve ‘90. Do t’ju bëjë të qeshni pafund.

2. Wildlife

Nëse doni të jeni më emocional, mund të shihni Ëildlife. Është një dramë familjare thellësisht emocionale dhe është po ashtu një nga filmat më të mirë të viteve të fundit.

3. Magic Mike

Një udhëtim i egër, seksi, nëpër botën e zhveshjes së mashkullit.

4. I’m thinking of ending things

Një gërmim surreal, ekzistencial i psikologjisë njerëzore.

5. Midnight Special

Një thriller rreth një historie të përzemërt babë e bir.

6. Alive

Gati apo jo, sezoni drithërues është afër! Një film me izolim dhe zombie – ku ka zgjedhje më të mirë sesa kjo për këtë Halloween?

7. Enola Holmes

Një nga filmat më të mirë dhe origjinal të Netflix deri më tani. Bazuar në serinë e librave me të njëjtin emër nga Nancy Springer./ KultPlus.com