Gashi: Mërgimtarëve po iu kërkoni teste, e këta që po i mbledhni nëpër tubime a po i testoni?

Aktorja Yllka Gashi ka shprehur mendimin e saj rreth gjendjes aktuale në Kosovë, mes situatës pandemike dhe tubimeve politike përgjatë fushatës parazgjedhore, shkruan KultPlus.

“Mërgimtarëve po ju lypni teste PCR, e kta tjerët që po i mledhni masovikisht nëpër tubime a po i testoni?! As maskat nuk po i mani ju vet, shumica e politikanve që po lypni vota prej popullit, po prini me shembull t’keq, midis pandemisë”, ka thënë Gashi.

Ajo ka përmendur rastin e Biden, i cili edhe përgjatë fushatës ka respektuar vënien e maskës dhe distancën fizike.

“Ju që s’keni as jod e fasha sterile nëpër spitale i rrezikoni njerëzit nëpër tubime e po ua rononi gjendjen edhe ma shumë punëtorëve mjekësor veq për interesat e juja personale e apetitin politik”, ka thënë Yllka Gashi.

“Se për Kosovë që nuk ja u nin’ fort moti e kemi kuptu. Me kto standarde të dyfishta e me këtë paftyrësi jeni ba të gërditshëm. Marre!”, ka përfunduar aktorja. / KultPlus.com