Rona Nishliu dhe Gjon’s Tears, dy shqiptarët më të suksesshëm të Evrovizionit (FOTO)

Rona Nishliu vazhdon të jetë këngëtarja më e suksesshme e Evrovizionit që ka përfaqësuar Shqipërinë, pasi që, suksesi i saj akoma mbetet top për shumë vite, sikurse edhe Gjon’s Tears që shënoi sukses të madh me përfaqësimin e Zvicrës në Evrovizion, ku me vota të jurisë profesionale doli të jetë i pari.

Mirëpo, se cila është arsyeja e takimit mes Ronës e Gjonit ende nuk është kuptuar, mirëpo ajo që e dimë është se që të dy kanë një zë kumbues, dhe nëse veç kanë vendosë të kenë edhe një bashkëpunim, atëherë pritet një super këngë./ KultPlus.com