Vetëm edhe 4 ditë nga Bootcamp me Alan Greenberg, ish-Drejtorin për Edukim në Apple, Apliko Tani

Ish Drejtori për Edukim në Apple, prof. Alan Greenberg do të mbajë Bootcamp në UNI – Universum International College, me temen “Exploring the Intersection of Digital Technology, Innovation, and Entrepreneurship”.

💡 A keni ide biznesore dhe dëshironi që kjo ide biznesi të financohet nga ekspertë botëror?

Alan Greenberg sjell shumë përvojë dhe ekspertizë në UNI – Universum International College, pasi ka shërbyer si ish-Drejtor i Arsimit të Lartë EMEA, më pas Drejtor për Edukim në Kinë dhe AsiaPAC në Apple Inc. Ai udhëhoqi ekipin që ndërtoi Education Podcasting iTunes U në Angli dhe Evropë, zhvilloi Apple Education APP iOS dhe nismat e zhvillimit të Apple APP me Universitetet.

Bootcamp-i është i ndarë në 5 module nga 5 orë, ku secili pjesëmarrës do të ketë mundësinë të zhvilloj ide biznesore të cilat në fund do të prezantohen si projekte reale me mundësi të financimit të atyre ideve biznesore.

Mos e humbni këtë mundësi, bëhu pjesë e Bootcamp-it duke aplikuar KËTU.

➡️ Oraret e takimeve/ligjeratave:

Takimi I: 08 dhe 09 Mars 2024

Takimi II: 26 dhe 27 Prill 2024

Takimi III: 21 Maj dhe 01 Qershor 2024

➡️ Detaje rreth pagesës:

Për studentë të UNI: Bootcamp ofrohet PA PAGESË

Për studentë Alumni të UNI: Bootcamp ofrohet PA PAGESË

Për pjesëmarrësit nga jashtë: Çmimi 390€ që përfshin ligjerata, materialet, Diplomë me ECTS të transferueshme në Institucione të Arsimit të Lartë.

➡️ Vendet janë të limituara për 40 studentë* të UNI dhe 15 pjesëmarrës nga jashtë.

*Studentët e UNI duhet të plotësojnë aplikimin me email studentor.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.  

Për më shumë informata rreth këtij Bootcamp, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram./KultPlus.com

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë

Për të pasuruar më tej përvojën edukative për studentët e tij dhe për të ofruar mundësi për komunitetin më të gjerë, UNI – Universum International College është përgatitur të mbajë edhe për audiencën e jashtme, një Bootcamp ekskluziv nga Alan Greenberg, ish-Drejtor i Apple për Edukim dhe tashmë edhe Profesor i Praktikës në Teknologji Digjitale, Inovacion dhe Ndërmarrësi në UNI – Universum International College.

Ekzekutivi i cili ka krijuar disa nga produktet më të rëndësishme për edukim në gjigantin Apple, do t’i bashkohet UNI-it dhe do të kryesoj Bordin Këshilldhënës të Qendrës me po te njejtin emër.

Bootcampi është planifikuar të zhvillohet në data të ndryshme, ku Tema e Bootcampit do të jetë: Exploring the Intersection of Digital Technology, Innovation, and Entrepreneurship (Eksplorimi i ndërlidhjes së teknologjisë digjitale, inovacionit dhe ndërmarrësisë.)

Ky Bootcamp është një mundësi unike për studentët e UNI dhe një numër të kufizuar të individëve nga Kosova që janë të interesuar për teknologjinë digjitale, inovacionin dhe ndërmarrësinë. Alan Greenberg, me përvojën e tij të gjërë, do të jetë një udhëheqës i shkëlqyeshëm për të ofruar ligjërata në formë të punëtorive. Ai do të ndajë njohuri të vlefshme dhe praktika të fituara nga vite të tëra në krye të sektorëve të teknologjisë dhe edukimit në mbarë botën. 

Bootcampi është i ndarë në 5 module në formë të punëtorive ku secili pjesmarrës do të ketë mundësinë të zhvilloj ide biznesore duke kulminuar me një projekt real biznesor apo inovacion digjital. 

Alan Greenberg sjell shumë përvojë dhe ekspertizë në UNI, pasi ka shërbyer si ish-Drejtor i Arsimit të Lartë EMEA, më pas Drejtor Arsimi në Kinë dhe AsiaPAC në Apple Inc. Ai udhëhoqi ekipin që ndërtoi Education Podcasting iTunes U në Angli dhe Evropë, zhvilloi Apple Education APP në iOS dhe nismat e zhvillimit të Apple APP me disa universitetet. Aktualisht ai shërben si një Bashkë-themelues, drejtor, këshilltar, konsulent dhe VC në një portofol edukimi dhe biznesi të drejtuara nga ndikimi i teknologjisë shëndetësore në Londër, Mynih, Dubai, Cape Town, Delhi, Tokio dhe New York.

Orari i Ligjeratave:

  • Takimi I: 08 dhe 09 Mars 2024
  • Takimi II: 26 dhe 27 Prill 2024
  • Takimi III: 21 Maj dhe 01 Qershor 2024

Lokacioni i Bootcampit: kampusi i UNI – Universum International College (afër Prishtina Mall)

Aplikimi dhe procedurat e regjistrimit mund të kryhen edhe online

Apliko duke klikuar këtu: shorturl.at/gtNQ7 

Çmimi për Bootcamp:

Ligjerata, materialet, Diplomë me ECTS të transferueshme për vetëm 790€

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata rreth këtij Bootcamp,  kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram./KultPlus.com