EBC Cosmetics, sjell kampanjën me grim falas për maturantet me produktet e brendeve më të njohura botërore

Kompania lidere në industrinë e kozmetikës, EBC Cosmetics, e cila njihet për origjinalitetin e saj dhe sjelljen e brendeve ekskluzive ndërkombëtare, ku së fundmi kanë lansuar një kampanjë ku përfshihet grimi profesional falas për maturante me produktet e brendeve më të njohura botërore, shkruan KultPlus.

Vajzat e interesuara kanë mundësinë të zgjedhin produktet me të cilat ato dëshirojnë të grimohen. Ndërsa, ato mund të caktojnë terminin duke thirrur në numrin e tyre ose kontaktuar faqen në rrjetet sociale.

EBC Cosmetics operon në tregun tonë që nga viti 1993 si e vetmja kompani në Kosovë e autorizuar për shitjen në 8 pika:

1.      Bregu i Diellit , Rr. Eqrem Çabej

2.      Rr. Nëna Terezë  

3.      Rr. Garibaldi, përballë hotel Grand

4.      ETC Fushë Kosovë       

5.      Royall Mall, Rruga B

6.      Galeria Mall, Prizren

7.      Albi Mall, Veterrnik kati 0

8.      Albi Mall, Veterrnik kati 1

Platforma online EBC SHOP : www.ebc.shop

https://www.instagram.com/ebccosmetics/?hl=en / KultPlus.com