EBC Cosmetics hap dyqanin më të madh të kozmetikës në rajon

EBC Cosmetics është kompani lidere në industrinë e kozmetikës në vend, e njohur për origjinalitet dhe e vetmja kompani në Kosovë e autorizuar për shitjen në 8 pika dhe online të brendeve më të njohura ndërkombëtare.

1. Bregu i Diellit , Rr.Eqrem Qabej

2. Rr. Nëna Terezë

3. Rr.Garibaldi, perballë hotel Grand

4. ETC Fushë Kosovë

5. Royall Mall, Rruga B

6. Galeria Mall, Prizren

7. Albi Mall, Veterrnik kati 0

8. Albi Mall, Veterrnik kati 1

Platforma online EBC SHOP : www.ebc.shop

Në Gusht të këtij viti, EBC hap dyqanin më të madh në rajon me lokacion në qendrën tregtare Albi Mall, Veterrnik.

Risi përveq brendeve të njohura si Dior,Tom Ford,Yves Saint Laurent,Giorgio Armani,Lancome,Shiseido … do të jenë për herë të parë brendet si La Mer dhe Valentino.

Njëkohësisht, EBC Cosmetics ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për të dezinfektuar objektet e pikave si dhe ka pajisur stafin me mjetet e nevojshme për mbrojtje të shëndetit sipas standardeve dhe udhëzimeve higjienike dhe të sanitarisë.

(Shkrim i sponsorisuar nga EBC Cosmetics)

EBC Cosmetics, kompania e vetme në Kosovë e autorizuar për shitje online të brendeve luksoze

EBC Cosmetics është kompania e vetme në Kosovë e autorizuar për shitje online të brendeve luksoze si TOM FORD, DIOR, ESTEE LAUDER, LANCOME, CLINIQUE, CLARINS, SHISEIDO, BIOTHERM dhe shumë të tjera.

EBC Cosmetics është kompani lidere në industrinë e kozmetikës në vend e cila njihet për origjinalitetin e saj dhe për sjelljen e brendeve ekskluzive ndërkombëtare.

Në muajin Mars të këtij viti, EBC ka lansuar për herë të parë platformën për të blerë online www.ebc.shop për t’i ofruar klientëve të tyre produktet e brendeve më të njohura ndërkombëtare të kozmetikës. Ajo është kompania e vetme e autorizuar për shitje të këtyre brendeve online në vendin tonë.

Linku ku mund të kyqeni për blerjet online: https://ebc.shop/?fbclid=IwAR1hHDBrweYnO9adj5HvZBncfpQS2YM2DJ5bCUpmRqycgYluwrESTmgcXtE