Sonte në “Rockuzine” grupi “Këpurdhat” nga Tetova

Grupi “Këpurdhat” nga Tetova do të bëjnë sonte promovimin e albumit të tyre më të ri, shkruan KultPlus.

“Rockuzine” është vendi i zgjedhur i grupit “Këpurdhat,” të cilët do ta bëjmë promovimin e albumit të dytë të titulluar “n’trip”.

“Këpurdhat” është formuar në Tetovë në vitin 2013 dhe deri më tani përveç dy albumeve ,kanë fituar edhe dy çmime të veçuara ndërkombëtare si bandi indie/rock më i mirë.

“Këpurdhat” kanë qenë pjesë e shumë festivaleve në rajon, duke përfshirë edhe
EXIT Festival, Pivolend, Beer&Wine, Anibar, Green Fest etj.

“Rockuzine”, në Prishtinë ka njoftuar për KultPlus, se “Këpurdhat”, është bendi i radhës, pas “Urband band” që do të perfomojë para audiencës së këtij restauranti. Performanca e tyre fillon nga ora 21:00. / KultPlus.com