Familja mbretërore vetëkarantinohet

Mbreti i Norvegjisë Harald dhe mbretëresha Sonja janë në karantinë dhe kanë ndërprerë angazhimet e tyre publike.

Ata nuk janë të sëmurë ose pozitivë, por janë përshtatur, për të dhënë një shembull të mirë, me dispozitat e qeverisë së Oslos.

Kjo e fundit vendosi sot që kushdo që kthehet në vend nga jashtë duhet të izolohet në shtëpi, pa asnjë dallim midis vendeve të origjinës ose nëse paraqesin simptoma apo jo. /KultPlus.com