Poeti nga Kosova, pjesë e antologjisë poetike botërore

Inner Child Press International nga ShBA, para pak ditësh ka publikuar antologjinë poetike “World Healing World Peace 2020”.

Në këtë antologji ka kontribuar me një poezi edhe poeti nga Kosova Imer Topanica.

Poezia e tij: “Dashunisht po të thërras” (Come, I’m calling thee affectionately), e shkëputur nga përmbledhja ‘Tuftë Drite’ dhe e përkthyer mjeshtërisht nga profesori Visar Zeka, tashmë është bërë pjesë e antologjisë në fjalë.

Me poezitë e tyre, në këtë antologji, kanë marrë pjesë afro 300 autorë nga e gjithë bota. / Kosova.info / KultPlus.com