Microsoft mbyllë Internet Explorer pas 25 vjetësh shërbim

Internet Explorer, ishte aty kur filluan të gjitha, por për fat të keq nuk do të jetë aty për të parë se si përfundon gjithçka. Microsoft më në fund ka vendosur ta mbyllë Internet Explorer.

Siç u përmend në një postim në blog, ekipi i produkteve Microsoft 365 konfirmoi se nuk do të mbështesë më Internet Explorer 11 nga 30 Nëntori 2020. Deri me 17 gusht të vitit të ardhshëm asnjë nga aplikacionet dhe shërbimet e Microsoft 365 nuk do të funksionojë në asnjë shfletues. Çfarë do lloj ueb faqe që është krijuar për Explorer do të duhet të menaxhojë pa të.

Në postimin e bërë në blog thuhet se klientët nuk do të mund të lidhen me shërbimet e Microsoft 365.

“Kjo do të thotë që pas datave të mësipërme, klientët do të kenë një përvojë të degraduar ose nuk do të jenë në gjendje të lidhen me aplikacionet dhe shërbimet e Microsoft 365 në IE 11, “Ata shtuan gjithashtu” “Për përvojat e degraduara, të reja Karakteristikat e Microsoft 365 nuk do të jenë të disponueshme ose disa veçori mund të pushojnë së punuari kur hyni në aplikacion ose shërbim përmes IE 11”, shkruajnë mediat e huaja, transmeton KultPlus.

Shfletuesit e tjerë kanë vendosur përfundimisht një standard të paparë dhe do të duket e natyrshme që më e dobëta e shortit do të humbasë përfundimisht. Sidoqoftë, askush nuk do ta harrojë Internet Explorer-in e famshëm dhe gjithçka që kërkonte. Ne kemi bërë një rrugë të gjatë, por kujtimet e të gjithëve filluan me Explorer, dhe me të do të mbeten gjithmonë! / KultPlus.com