Arta Dobroshi dhe Didier Chabert ‘Kërcejnë për paqe në botë’

Aktorja Arta Dobroshi dhe ambasadori i Francës në Kosovë Didier Chabert, kanë ‘Kërcyer për paqe në botë’. Kjo fotografi është publikuar në rrjetet sociale ndërsa KultPlus, e sjellë sot si foto lajm të ditës./ KultPlus.com