Kartolinat e shqiptaro-amerikanes po shiten në 14 shtete

Është pragu i Krishlindjeve dhe shumë nga ju po bëni pazaret e fundit të dhuratave.

Një shqiptaro-amerikane që ka ardhur në Shtetet e Bashkuara në moshën 5 vjeçare, ka nisur biznesin e saj me dhuratën më pak të kushtueshme por më domethënësen – kartolinën.

Pasi mbaroi shkollën e lartë për shkenca politike, Xhensila Velencia kuptoi se nuk i pëlqente një punë e rëndomtë zyre që të mban mbërthyer në karrige për 8 orë dhe investoi në pasionin e saj të krijimit të kartolinave për të përçuar mesazhe që e marrin temën nga politika apo nga jeta e përditshme.

Kompania e saj e vogël Card Bureau shet produkte në 30 dyqane në Washington dhe në 13 shtete amerikane./VoA

Kryeministri Haradinaj zgjedh kartolinat unike të punuara nga fëmijët me Sindromin Down

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj këtë vit ka përzgjedhur kartolinat e punuara nga fëmijët me Sindromin Down për të uruar festat e fundvitit.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Në përkrahje të fëmijëve me Down Syndrome, këtë vit kam përzgjedhur kartolinat unike të punuara nga ta me shumë dashuri dhe përkushtim për festat e fundvitit.”, ka shkruara Haradinaj në Facebook. /KultPlus.com