Rama publikon imazhe të Kishës së Shën Mërisë në Bënjë

Kryeministri Edi Rama i mrekulluar me pamjet të Kishës së Shën Mërisë në Bënjë, e fundshekullit XVIII.

Teksa publikon videon në Facebook Rama shkruan se në këtë kishë kanë përfunduar punimet restauruese pas shpalljes së këtij fshati Qendër Historike duke rritur ndjeshëm potencialet për rritjen e turizmit dhe ekonominë e tërë kësaj zone të mrekullueshme.

“MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje të Kishës së Shën Mërisë në Bënjë, e fundshekullit XVIII si edhe një model i rrallë arkitekturor, ku kanë përfunduar punimet restauruese pas shpalljes së këtij fshati Qendër Historike duke rritur ndjeshëm potencialet për rritjen e turizmit dhe ekonominë e tërë kësaj zone të mrekullueshme me potenciale kulturore dhe natyrore të mëdha, ju uroj një të dielë të qetë 🌹”- shkruan Rama./ KultPlus.com