Pritje të gjata të mërgimtarëve për të hyrë në Kosovë, kolona deri në 350 metra

Mëgimtarët po presin deri në 1 orë e gjysmë për të hyrë në Kosovë, për shkak të kolonave të gjata nëpër pikat kufitare.

Kjo ndodh më shpesh gjatë kohës së pushimeve vjetore kur drejt Kosovës nisen numër i madh i mërgimtarëve nga vendet evropiane, transmeton KultPlus.

Në pikën kufitare në Jarinje për të hyrë në vend duhet të prisni deri në 80 minuta, ndërsa në dalje deri në pesë minuta.

Në Dheun e Bardhë deri në 40 minuta është pritja në hyrje si dhe në dalje deri në pesë minuta.

Në pikën kufitare në Merdare për të hyrë në Kosovë duhet të pritni deri në 50 minuta, kurse për të dalë deri në 35 minuta.