“Ku u pamë e ku ndamë para konviktit numër pesë”

Sabri Fejzullahu është njëri nga emrat më të njohur të muzikës në vend dhe në gjithë diasporën shqiptare, shkruan KultPlus.com

Sabri Fejzullahu vazhdon edhe sot të jetë shumë aktiv mirëpo disa nga këngët e tij të realizuara viteve të 90-ta, vazhdojnë të mbesin pa asnjë dyshim hitet më të mëdha të tij.

“Para konviktit nr. 5”, është njëra nga këngët e tij të realizuara kohë më parë, e cila flet për një dashuri të humbur. KultPlus, këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge.

“Ku më mbeti ky qytet

e shikoj por nuk e shoh.

Qdo i 2`ti n`rrug më flet

unë nuk i njoh, nuk i njoh.

Ku janë rrugët me kalldërm

shputat m`i kan puthur.

Ku mbet vajza që kam lënë

e nuk pat më të bukur.

I njejt paska mbet veq korriku

që e puthë për trupi kmishen.

Lumturia ime iku

ëndrrat u prishen.

Mbrëm me lot të kam kujtuar

para konviktit nr.5.

Tjerë të ri të dashuruar

ënderronin plot me shpres.

Jo,jo hëna s`ka treguar

se ky shpirt ende dënes.

Ku u pam e ku u n`dam

para konviktit nr.5.

Ku janë rruget me kalldërm

shputat m`i kan puthur.

Ku mbet vajza që kam lënë

e nuk pat më të bukur.

I njejt paska mbet veq korriku

që e puth për trupi kmishen.

Lumturia ime iku

ëndrrat u prishen.

Mbrëm me lot të kam kujtuar

para konviktit nr.5.

Tjerë të ri të dashuruar

ënderronin plot me shpres.

Jo,jo hëna s`ka treguar

se ky shpirt ende dënes.

Ku u pam e ku u n`dam

para konviktit nr.5. / KultPlus.com