Falem’nerës Lejla Krasniqi

Lejla Krasniqi, e cila është infermiere në Kirurgjinë Vaskulare, ka dhënë kontributin e saj për një muaj rresh në klinikën infektive dhe në pulmologji, duke u bërë kështu edhe kjo nga punonjësit shëndetësor që kontribuan e po vazhdojnë të kontribuojnë në luftën e Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Lejla Krasniqi tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Lejla ka edhe një mesazh: Shëndeti juaj është në dorën tuaj, duke vendosur maskën dhe duke respektuar rregullat Anticovid ne shpëtojmë veten dhe të tjerët. Virusi ekziston dhe ju vret!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com