Falem’nerës Lejla Krasniqi

Lejla Krasniqi, e cila është infermiere në Kirurgjinë Vaskulare, ka dhënë kontributin e saj për një muaj rresh në klinikën infektive dhe në pulmologji, duke u bërë kështu edhe kjo nga punonjësit shëndetësor që kontribuan e po vazhdojnë të kontribuojnë në luftën e Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Lejla Krasniqi tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Lejla ka edhe një mesazh: Shëndeti juaj është në dorën tuaj, duke vendosur maskën dhe duke respektuar rregullat Anticovid ne shpëtojmë veten dhe të tjerët. Virusi ekziston dhe ju vret!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Falem’nerës Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca

Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca janë tre nga punonjëset shëndetësore që po kontribuojnë në luftën kundër Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Sot është ditë e diele e si çdo të dielë tjetër, ato të trija janë ballë për ballë në luftën e Kosovës kundër Covid19.

Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca tashmë janë është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Falem’nerës Mirlind Salihu

Mirlind Salihu, është njëri nga punonjëst shëndetësor i cila po kontribuon në luftën e Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Mirlind Salihu tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Mirlindi ka edhe një mesazh: Jemi tre, unë ti dhe sëmundja. Nëse ti do të bashkëpunosh me mua, ne të dy do ta mpshtim sëmundjen, por nëse ti nuk bashkëpunon me mua, sëmundja do të na mposhtë të dyve. Vendose maskën, mbaj distancën. Sëbashku do ja dalim!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Falem’nerës Liburn Dema

Liburn Dema, është njëri nga punonjësit shëndetësor i cili tash e pothuajse një muaj është pjesë e mjeksësisë sportive në mjekimin intenziv të pacientave me Covid, duke u bërë kështu edhe ky ndër mjekët që po dhëjnë kontributin e tyre në luftën e Kosovës kundër Covid19.

Liburn Dema tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Liburni ka edhe një mesazh: Të gjithë qytetarët e Kosovës të kenë kujdesë që nesër të mos i rrezikojnë më të dashurit e tyre!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Falem’nerës Sulejma Ramadani

Sulejma Ramadani është njëra nga infermieret e cila ishte vullnetare në klinikën e infektivës për gjashtë javë, ndërsa tash e një muaj është përsëri vullnetare në Klinikën e Neurologjisë në repartin e Covid19, duke dhënë kështu kontributin e saj në luftën e Kosovës kundër pandemisë.

Sulejma Ramadani tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Falem’nerës Arlinda Pacolli

Dr. Arlinda Pacolli, është njëra nga punonjëset shëndetësore e cila po kontribuon në luftën e Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Arlinda Pacolli tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Arlinda ka edhe një mesazh: Qëndroni në shtëpi duke ju përmbajtur rregullave, kujdesuni për veten dhe vetëm kështu do t’ia dalim dhe do kalojmë këtë sfidë!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com