‘Se këtu jam dem baba dem, për Kosovë jap shpirtin tem!’

Manjola Nallbani, Ledina Çelo, Leonora Jakupi dhe Kastriot Tusha në vitin 1999.

Po luftojnë djemtë e Kosovës prej Drenice në Mal të Gjakovës
Për atdhe lokja më ka le, për flamurin kuq e zi
Jam ushtar në UCK, do ti sjellë vendit liri
Brez pas brezi në këto vatra jam e lashtë sa vet Evropa.
Jo se lëshojmë as një pëllëmbe tokë…/KultPlus.com