Çun Lajçi sjellë librin me poezi “Përgjërim e fjalë”

Çun Lajçi për adhuruesit e poezisë së tij do të sjellë librin “Përgjërim e fjalë”, shkruan KultPlus.

Promovimi i librit bëhet më datë 29 shtator në ora 12:00 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.
Libri “Përgjërim e fjalë” vjen i përgatitur nga Shtëpia Botuese “Buzuku”.

“Poezia e Çun Ljaçit tingëllon si eposi, ngërthen mençurinë dhe idealin, qesh dhe qan, di ta vajtojë hallin, që njerëzit i mbjellin tokës”, thotë Klara Buda. / KultPlus.com