Nesër promovohet numri i pestë i zinës “Lirindja”

Nesër më 31 korrik, promovohet numri i pestë i zinës “Lirindja”, shkruan KultPlus.

Numri i pestë sipas njoftimit në rrjetin social Facebook, është një koleksion i letërsisë bashkëkohore, prozë e poezi dhe kritikës së artit.

“Lirindja” në numrin e pestë vjen me dizajnin homazh vizuel i veprës së poetit dhe shkrimtarit Martin Camaj.

‘Turra e tyne jan’ miq, jan’ shokë
Që ecin e ecin e ecin…
Nata i mbulon e bâhen hija,
Por ecin e ecin e ecin….’

– Martin Camaj

“Lirindja”, promovohet të martën e 31 korrikut, me fillim nga ora 19:00 në Soma./ KultPlus.com

‘Lirindja’, homazh ndaj veprës së shkrimtarit Martin Camaj

Më 31 korrik, promovohet numri i pestë i zinës “Lirindja”, shkruan KultPlus.

Numri i pestë sipas njoftimit në rrjetin social Facebook, është një koleksion i letërsisë bashkëkohore, prozë e poezi dhe kritikës së artit.

“Lirindja” në numrin e pestë vjen me dizajnin homazh vizuel i veprës së poetit dhe shkrimtarit Martin Camaj.

‘Turra e tyne jan’ miq, jan’ shokë
Që ecin e ecin e ecin…
Nata i mbulon e bâhen hija,
Por ecin e ecin e ecin….’

– Martin Camaj

“Lirindja”, promovohet të martën e 31 korrikut, me fillim nga ora 19:00 në Soma./ KultPlus.com