Ironia dhe frustrimi i jetës moderne në foto

Fotografitë e artistit dhe fotografit Ocatvi Serra kanë një qëllim shumë mirë të definuar: që të hedhë dritë në problemet dhe kontraditat e jetës tonë.

Me ironi dhe iluzioneve optike të bëra me mjeshtri, fotografi nga Barcelona merret me çështjet lakminë, korrupsionin, shkatërrimin e mjedisit, teknologjinë, konsumimin dhe egoizmin, transmeton Koha.net.

Simboli ‘Nike’ në një ëmbëlsirë të vogël të rrumbullakët do të na duket më interesant ose një orë muri e cila në vend të numrave i shkruan ‘Work’ (Punë), përmes së cilës Serra kritikon dedikimin tonë ndaj punës.

Gjithashtu, fotoaparati i Serras hedh dritë edhe në aspektet e shoqërisë sonë të cilët ne nuk i kemi zgjedhur por na janë imponuar.

Për më tepër, shikoni punimet e tij./ KultPlus.com