Jeta e rrjeteve sociale përmes “Mad World” (VIDEO)

Krijuar nga William Vision, me nëntë personazhe kënga “Mad World” nga Jasmine Thompson jetësohet përmes një pasqyre të ditëve të sotme, shkruan KultPlus.

Një botë së cilës nuk i bënë përshtypje fëmija i vetëm në rrugë, rrahja, djegia, ndjenjat personale, por krejt këto i shfrytëzon për paraqitje në rrjete sociale përmes telefonave të mençur.

Ky film i shkurtër siç është quajtur nga krijuesit është shpërndarë përmes një faqes italiane dhe deri më tash ka 157 shpërndarje.

Po sjellim të plotë videon me zërin e ëmbël të Jasmine Thompson me “Mad World”./ KultPlus.com