Në Ulqin organizohet mbrëmje letrare me poetin dhe studiuesin, Sabri Hamiti

Art Club-i i Ulqinit në kuadër të edicionit të 27-të të Kalimerës Poetike “Basri Çapriqi”, organizon mbrëmje autoriale me poetin e studiuesin e letërsisë, Sabri Hamiti.

Për krijimtarinë e Sabri Hamitit do të flasë profesori e publicisti, Dr. Mark Marku. Poezi të autorit do të deklamojë aktori Simon Shkreli, ndërsa mbrëmjen do ta moderojë Liridona Sinishtaj. 

Akademik Sabri Hamiti njihet për studimet e tij në fushën e letërsisë shqipe,dhe për shkrimet në lëminë e kritikës letrare. Por, edhe për shkrimet e tij në roman dhe poezi.

E hënë, 29 korrik, Muzeu në Kalanë e Ulqinit, ora 21.00 / KultPlus.com