Njohësi i Facebook, Mentor Hoxhaj: Facebook nuk ka të punësuar në Kosovë

Njohësi i Facebook, njëherësh edhe bashkëpunëtor i këtij rrjeti social, Mentor Hoxhaj, përmes një njoftimi në Facebook, ka thënë se “Facebook, në kuadër të së cilës janë edhe rrjetet sociale Instagram dhe Whatsapp, nuk ka të punësuar në Kosovë”, me ç’rast ka demantuar lajmin e 22-vjeçarit nga Gjilani, Leonard Abdullahu, i cili thuhej se është punësuar në këtë kompani.

Gjilanasi bëri bujë në rrjetet sociale, pasi që në storien e tij tha se kishte gjetur një gabim të rrjetit social Facebook, me ç’rast edhe është ftuar të punojë në këtë kompani për shtetin e Kosovës, shkruan Ballkani.info.

Mentor Hoxhaj, i cili është njohës i sigurisë kibernetike ka thënë se këto lajme mund të tërheqin rrezikun e manipulimeve dhe keqpërdorimeve.

Postimi i plotë i Mentor Hoxhajt: